Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.

Nova promoció
de cases a Santa
Eugènia

La il·lusió de
poder viure en
una casa!

pictoarbre

Jardí
A la zona del menjador i sala d’estar hi ha uns grans finestrals que donen sortida a un magnífic jardí amb moltes possibilitats.

pictoedifici

Característiques generals
Casa amb façana d’obra vista i amb bons acabats. Habitatge pensat per una vida pràctica i amb espais de relax pels moments d’oci, una casa molt completa!

cotxe

Garatge
A la part frontal de la casa, un cop ja hem passat la porta de tancat exterior trobem a peu de jardí, la porta d’un espaiós garatge per a dos cotxes.

personalitzat

Personalitzat
En aquesta promoció s’ofereix la possibilitat que el comprador/a pugui escollir i modificar els acabats per tal de poder construir un habitatge personalitzat!

Espaiosa casa aparellada situada a una de les poblacions de la comarca on el sol marxa més tard. La promoció està situada en una zona tranquil·la, molt a prop de la natura, una situació magnífica per a viure amb la família, sense estrès i al costat de Vic.

Tipus
d’immobles

Un somni
fet realitat!

  • Habitacions4
  • Banys3
  • Superfície189m2
  • Jardí150m2

Propietat de dues plantes molt ben distribuïdes. A la planta baixa trobem el garatge, un safareig, un bany auxiliar, la cuina el menjador i la sala d’estar amb sortida al jardí. A la part superior hi ha quatre habitacions, dos banys i una espectacular terrassa.

Una casa perfecta, per viure-la, gaudir-la, fer-la teva… una casa que pot ser la casa dels teus somnis!

Preu

285.000€

MG immobles
que enamoren a
primera vista