Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.

Nova promoció al
carrer Verdaguer
de Seva

Una història
d’amor a
primera vista!

pictoarbre

Jardí
La propietat té una gran zona enjardinada que envolta tota la casa amb moltes possibilitats, amb espai suficient per a plantar la vegetació que més agradi.

pictoedifici

Característiques generals
Casa amb una bonica façana que combina diversos material i un pas perimetral enrajolat a tot l’exterior, és una casa amb molts detalls constructius!

porxo

Porxo
La casa té dos porxos un a l’entrada, i l’altre molt més gran, davant del jardí, per convertir-lo en una zona d’oci familiar amb barbacoa o un espai Chill Out.

personalitzat

Personalitzat
El constructor ofereix la possibilitat de poder personalitzar la distribució interna de la casa, sempre que es respectin els metres construïts.

La casa té molt de caràcter, d’estil rústic, combina diferents materials nobles, bigues de fusta, pedra… el disseny és molt apropiat a la zona on s’ubica la casa,  ja que està construïda en mig de la natura, en una magnífica zona molt tranquil·la.

Tipus
d’immobles

Viure envoltat
de la natura!

  • Habitacions3
  • Banys2
  • Superfície123m2
  • Jardi/Terrassaa partir de 286m2

Habitatge d’una sola planta a peu de jardí. Un cop estem dins la casa trobem tres habitacions, una doble, dos banys ben equipats un safareig. La cuina, el menjador i la sala d’estar ubicats en un gran espai diàfan amb molta llum natural.

Una casa amb personalitat pròpia, acollidora i perfecte per viure envoltat de natura!

Preu

295.000€

MG immobles
que enamoren a
primera vista