Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.

Nova promoció al
carrer PUIGPARDINES
de Manlleu

Una casa
amb estil, la
teva llar!

pictoarbre

Jardí
La casa per la part posterior, on hi ha el menjador trobem la sortida a un bonic jardí bastant ampli. Hi ha suficient espai per una barbacoa, una zona Chill Out…

pictoedifici

Característiques generals
Casa d’obra nova ben equipada amb armaris, forn, microones… i amb bons acabats molts d’ells és podran escollir. És una casa amb uns espais amplis.

cotxe

Garatge
Aquest habitatge ofereix un garatge amb capacitat per a dos cotxes, està situat a la planta baixa a peu de carrer i amb entrada directa a la casa.

porxo

Porxo
A la planta baixa hi ha un porxo que connecta el menjador amb el jardí. És un fantàstic espai per poder menjar o relaxar-se a l’aire lliure.

Excel·lent casa situada a una bona zona residencial a prop de tots els serveis. És un habitatge amb totes les comoditats i amb detalls constructius que en fan una promoció amb un encant únic, ideal per una família amb ganes de viure una història genial!

Tipus
d’immobles

Comoditat i confort,
tot un somni

  • Habitacions4
  • Banys3
  • Superfície146m2
  • Jardí57m2

Bonica casa amb encant, combina detalls moderns amb algun d’estil una mica més rústic com el porxo amb bigues de fusta. La ubicació no pot ser millor, amb orientació sud, permet tenir sol tot el dia i gràcies als grans finestrals té molta llum natural.

És un habitatge perfecte per tothom que vulgui una casa nova, còmode i amb el privilegi de poder gaudir de jardí propi.

Preu

215.000€

MG immobles
que enamoren a
primera vista